ROTI PLANET

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 752 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Roti Planet. Meer weten? Ontdek meer

21 jun 2024 om 21:17 Super lekker zoals altijd, bedankt roti planeet
18 jun 2024 om 19:22 Fantastisch
18 jun 2024 om 4:34 Broodje was slecht inplaats van Surinamers puntjes gebruiken ze afbak pistoletje(kip is droog en grote stukken niet lekker. En dan €6,50 voor vragen kan echt niet. Roti was ok.
17 jun 2024 om 18:28 Super service en eten!
16 jun 2024 om 21:18 Vanavond 2 roti besteld. Normaal bestellen wij die ergens anders.. en met wat wij dus gewend waren vonden wij hem te zoet maar zeker niet slecht. Porties groot, koek groot, levering snel!! Een aanrader!
15 jun 2024 om 21:35 Super lekker gegeten, soato was heerlijk alleen jammer dat het belegde broodje garnalen op een pistoletje zat. Eigenaar had netjes gebeld dat het wat langer zou duren ivm alles qas afgesloten. Alsnog was het binnen de tijd bezorgd. Helemaal top
14 jun 2024 om 6:16 Lekkere roti geit en kippenbout, de bezorging was ook snel, ga hier zeker vaker bestellen.
11 jun 2024 om 20:03 Het is zoals gewoonlijk heerlijk en altijd vriendelijke bezorgers. Ik bestel hier graag en zal dat blijven doen.
9 jun 2024 om 19:33 Al vaak vegetarische roti besteld, met tempeh en tahoe, en iedere keer heerlijk!
1 jun 2024 om 20:11 Goed geregeld en lekker
31 mei 2024 om 20:20 We hadden kip Roti We vonden de kip erg taai
21 mei 2024 om 21:11 Bezorgtijd zou 17.45 uur zijn. 18.15 uur gebeld en toen was aangegeven van de bezorger 17.15 uur al vertrokken zou zijn naar IJsselstein en Nieuwegein. Uiteindelijk om 18.55 uur het eten bezorgd. Kwaliteit van het eten is goed